Het Grootslag 91

Sold

Vakantiehuis zoekt aandacht! In ruil biedt het 4 personen een prachtige locatie om te genieten. Deze bungalow is in goede bouwkundige staat en verdiend een nieuwe handige eigenaar die hier weer een paleis van maakt.

Indeling:

Bungalow 91 wordt leeg opgeleverd en beschikt over zeer veel ruimte om hier een prachtige vakantiewoning te creëren. Heeft u zin om de tuin te ordenen, het exterieur en interieur op te knappen en hier en daar te moderniseren? De woning zelf is het meer dan waard.

De bungalow heeft een ruime woonkamer met een openhaard, dubbele tuindeuren naar het terras en een heerlijke grote achtertuin die grenst aan de dorpsdijk. Het uitzicht is fantastisch, de locatie heerlijk rustig. Alleen vogels, schapen, eenden en een groene dijk als achterburen.

De bungalow is in goede bouwkundige staat en alle ramen zijn voorzien van dubbelglas. De voorzijde is vervangen door een nieuwe pui met kunststof. De ramen en de tuindeuren zijn voorzien van horren. De entree biedt een garderobe, kastruimte, de Remeha Avanta Cv-Ketel en een lichte plavuizenvloer.

De keuken is voorzien van diverse kastjes, voldoende werkruimte, een koelkast, afzuigkap en een 4pits gaskookstel. De bungalow heeft een lichte laminaatvloer.

Er zijn 2 slaapkamers met voldoende ruimte om hier volwaardige kamers van te maken om met 4 personen te verblijven.

De badkamer is geheel betegeld, heeft een inloopdouche, een toilet, een radiator en inbouwspots.

In de tuin is een schuur voor opslag van uw fietsen, tuinmeubilair, etc.

Bijzonder:

Het huis, inclusief het dak, zijn in goede staat, maar helaas verlaten. Daardoor oogt het in 1e instantie minder aantrekkelijk. Niets is minder waar! Een nieuwe eigenaar met een creatief oog, energie en aandacht maakt hier een paleis van. Laat u verrassen en kom kijken wat de mogelijkheden zijn.

Price:Verkocht

Listing Inquiry