Het Grootslag 31

Sold

Compleet vernieuwde, geïsoleerde 4-6 pers. bungalow aan de dorpsdijk bij het IJsselmeer. In 2018 geheel binnen en buiten verbouwd. Idyllisch gelegen en klaar om van te genieten! 

Indeling:

Entree via dubbele openslaande tuindeuren naar de stijlvolle woonkamer. Alle meubels zijn uit 2018, modern en zeer comfortabel. De verlichting, gordijnen, kastruimte en decoraties zijn op elkaar afgestemd. De bungalow is voorzien van een warme kleur laminaatvloer (2018). De openhaard aan en gezellig met elkaar vakantie vieren. 

De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, een koelkast met vries gedeelte, een afzuigkap en voldoende klein inventaris en bergruimte. De eethoek met aangename stoelen maakt het plaatje compleet. Via de keukendeur komt u in de zonnige achtertuin met rondom de bungalow een hardhouten terras. 

De bungalow beschikt over 3 slaapkamers, waarvan op dit moment alleen de grote slaapkamer als masterslaapkamer gebruikt wordt. Slaapkamer 2 en 3 zijn momenteel in gebruik als inloop kledingkast en als extra bergruimte. U kunt hier eenvoudig een bungalow voor maximaal 6 personen van maken, zowel voor eigen gebruik als voor de verhuur. 

De badkamer is voorzien van een open te zetten lichtkoepel voor extra licht en ventilatie. De badkamer is volledig betegeld en heeft een wastafel, een toilet en een grote radiator voor aangename warmte. 

De onderhoudsarme tuin is in oktober 2018 volledig op de schop gegaan en voorzien van een ca. 70 m2 hardhoutenterras waardoor u te allen tijde in de zon, of juist in de schaduw kunt zitten. Er zijn extra buitenstopcontacten aangebracht en de schuur is verlengd voor extra opslag van fietsen, tuinmeubilair, etc. 

Bijzonder: 

Alle kozijnen en deuren zijn vervangen door hoogwaardig Kunststofkozijnen met H++ dubbelglas. De kunststof heeft een houtnerf en de ramen zijn voorzien van originele uitneembare horren. De Cv-ketel is van september 2018 en wordt door middel van een WiFi bestuurbare thermostaat bediend. 

Begin april 2019 is de schoorsteen gereinigd, bestraald en overnieuw gevoegd. Er is een originele Fire-Master schoorsteenkap geplaatst. In 2013 is het volledige dak vernieuwd inclusief de boeidelen en daktrim. 

De meubels zijn bij de prijs inbegrepen en de overdracht kan in overleg plaatsvinden. 

Price:VERKOCHT

Listing Inquiry